Home IconarrowHaberlerarrowÖğrencilerden ihtiyaç sahiplerine destek
Kadıköy Güncel

Haberler

Öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine destek

cover photo

Kadiköy ISTEK Semiha Sakir Okullari ve Ali Haydar Ersoy Ortaokulu ögrencileri kendi aralarinda topladiklari giysileri, Açik Gardirop Ikinci El Giysi Magazasi’na bagisladi

Kadiköy Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Hep Beraber El Ele Daha Güzel Bir Gelecege” isimli proje kapsaminda Kadiköy ilçesinde bulunan özel okullar ve devlet okullari birbirleriyle kardes okul olarak eslesiyor. Her ay bir tema etrafinda yapilan etkinliklerin ocak-subat ayi temasi “yardimlasma”  olarak belirlendi. ISTEK Semiha Sakir Okullari ögrencileri, kardes okullari olan Ali Haydar Ersoy Ortaokulu ögrencileriyle beraber aldiklari karar dogrultusunda iki ay boyunca okullarda giysi yardimi kampanyasi baslatti. Geçtigimiz günlerde her iki okuldan temsilci seçilen ikiser ögrenci, ögretmenleriyle beraber Kadiköy Belediyesi Açik Gardirop Ikinci El Giysi Magazasi’ni ziyaret ederek hem topladiklari yardimi teslim etti hem de Kadiköy Belediyesi’nin sosyal hizmetler alaninda yaptigi çalismalari tanima firsati buldu.

DAYANISMA “DOLABI” AÇIK GARDROP

Kadiköy Belediyesi’nin sosyal belediyecilik ilkesiyle hayata geçirdigi projelerinden biri olan Açik Gardirop 2.El Giysi Magazasi,  uzun yillardir kiyafet, ayakkabi ve oyuncak gibi malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulastirarak, dayanismanin en güzel örneklerinden birini gösteriyor. Kadiköylüler ile ihtiyaç sahibi kisiler arasinda bir yardimlasma köprüsü görevini sürdüren magaza, Kadiköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü’ne bagli olarak bagis sistemi dogrultusunda çalisiyor.

Kadin giysileri, erkek giysileri, çocuk giysileri, çocuk kitaplari, hikaye, roman, oyuncak ve tekstil ürünleri gibi pek çok kullanmadiginiz esyalarinizi Kadiköy Belediyesi Açik Gardirop 2.El Giysi Magazasi’na getirebilir, bu hizmetle bir çok ihtiyaç sahibine ulastirabilirsiniz.

Açik Gardrop Adres: Egitim Mah. Ahsen Çikmazi Sok. Sadikoglu Plaza 4 No 2/3

Tel: (0216) 545 72 28

 

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_1458-6c7b006a-c47b-4fd0-9ff8-8e35c2e2ac55.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_1478-a9495f2e-45c0-47b0-b36d-0ab44062697e.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_1502-b8838e82-b09f-468c-9505-636a8e6de7c6.jpg