Home IconarrowHaberlerarrowOnat Kutlar Kadıköy'de Anılıyor

Onat Kutlar Kadıköy'de Anılıyor

Sair, yazar, sinema elestirmeni Onat Kutlar ölümünün 25. Yilinda Kadiköy Belediyesi’nin düzenledigi “Onat Kutlar Bir Senliktir” adli programla aniliyor. Kadiköy Belediyesi Süreyya Operasi’nda düzenlenen anma programi 12 Ocak Pazar, saat 20.00’de.

Ugradigi bombali saldiri sonucu 11 Ocak 1995’te, 59 yasinda hayatini kaybeden sair, yazar, sinema elestirmeni ve Türk Sinematek Dernegi kurucularindan Onat Kutlar anisina düzenlenen gece Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi’nin açilis konusmasiyla baslayacak. “Onat Kutlar Bir Senliktir” anma programinda Hülya Uçansu, Adnan Özyalçiner, Türk Sinematek Dernegi kurucularindan Cevat Çapan konusma yapacak ve sanatçi Genco Erkal Kutlar’in eserlerinden bölümler okuyacak. Zeynep Oral ile Selçuk Metin’in hazirladigi; Zeynep Oral ve Cem Davran’in sunuculugunu yaptigi gece piyanist Idil Biret’in verecegi resitalle son bulacak.

Ücretsiz düzenlenen geceye katilim için davetiyeler Süreyya Operasi gisesinden temin edilebilir.

“Onat Kutlar Bir Senliktir” Onat Kutlar Anmasi

Tarih: 12 Ocak 2020