Home IconarrowHaberlerarrowPandemi Orkestrası’nın Konukları Hakan Şensoy ve Cihat Aşkın Oldu
Kadıköy Güncel

Haberler

Pandemi Orkestrası’nın Konukları Hakan Şensoy ve Cihat Aşkın Oldu

cover photo

Pandemi sürecinde geliri olmayan orkestra sanatçilarina destek olmak amaciyla kurulan Kadiköy Belediyesi Pandemi Orkestrasi’nin besinci konserinin konuklari sef Hakan Sensoy ve keman virtüözü Cihat Askin oldu.

Kadiköy Belediyesi tarafindan pandemi sürecinde hiçbir sabit geliri olmayan ve ekonomik olarak zor bir süreçten geçen müzisyenlere destek olmak amaciyla kurulan Kadiköy Belediyesi Pandemi Orkestrasi'nin besinci konserinde orkestrayi sef Hakan Sensoy yönetti, konuk sanatçi ise keman virtüözü Cihat Askin oldu. Kadiköy Belediyesi Süreyya Operasi’nda düzenlenen konserlerde farkli orkestra sanatçilari yer aliyor, her konserde solist ve sefler gönüllü olarak sahne aliyor. Konserin baslamasindan önce salonda sosyal mesafe kurallarina göre oturan az sayida izleyiciye hitap eden Hakan Sensoy, “Zor günler… Daha da zorlasiyor, daha da zorlastikça biz daha da ayaga kalkiyoruz, daha çok birbirimize yaslaniyoruz, daha çok kenetleniyoruz. Buradaki dayanismayi, buradaki dayanisma bilincini topluma yayabilirsek sadece pandemiden degil, her türlü kötülükten kurtuluruz.” diye konustu. Pandemi Orkestrasi konserleri 21 Nisan’da Murat Cem Orhan ve Poyraz Baltacigil’in katilacagi konser ile devam edecek.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/2 (1)-bef00b7e-2d8e-48c2-bd46-db9d2ff42acf.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/2 (2)-a38af07a-00df-405b-9362-ffe2c7c0a80f.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/2 (3)-31ea4dad-447a-4379-8cee-e85aa07c6143.jpg