Home IconarrowHaberlerarrowPlaj Voleybolu Turnuvasında Gençler ve Ustalar Bir Arada

Plaj Voleybolu Turnuvasında Gençler ve Ustalar Bir Arada

Yaz aylarinin yakici sicagina plaj voleybolunun tatli rekabeti eslik edecek

Kadiköy Belediyesi, 16-17-18 Agustos tarihlerinde Kalamis sahilinde plaj voleybolu turnuvasi düzenliyor. 20 yas alti genç kizlar, 21 yas alti genç erkekler ve eski profesyonel voleybolculardan olusan takimlar, Kalamis sahilindeki kumlarda kiyasiya yarisacak.

3 KUSAK KADIKÖY’DE YARISACAK

Istanbul’un sehir içinde kalan nadir plajlarindan biri olan Kalamis sahili, plaj voleybolu turnuvasina ev sahipligi yapacak. Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan düzenlenen turnuvada 3 kusak voleybolcular ter dökecek. U21 erkek, U20 kadin ve voleybola katki saglamis olan efsane voleybolculardan (veteranlar) olusan üç kategorinin yer alacagi turnuvada, her kategoride 16 takim yarisacak. Turnuvada dereceye girenlere ödüller verilecek. Veteranlarin yer alacagi kategoride erkek oyuncularin en az 40 yasinda olmasi ve 2 erkek 1 kadindan olusacak takimda üç oyuncunun toplam yasinin en az 101 olmasi gerekiyor.