Home IconarrowHaberlerarrowPotlaç Yılbaşı Festivali Başladı

Potlaç Yılbaşı Festivali Başladı

Potlaç projesinde yer alan kadinlar el emegi ürünleri ile Kadiköy Ali Suavi Sokak’ta hediyelik esya pazari açti.

Kadiköy Belediyesi’nin kadinlar arasindaki dayanisma ve üretim agini güçlendirmek üzere kurdugu kadin emegi pazari projesi “Potlaç”in yilbasi festivali Kadiköy’de basladi. Potlaç projesinde yer alan kadinlar el emegi ürünlerini 31 Aralik tarihine kadar Kadiköy’de Ali Suavi Sokakta sergiliyor.

Potlaç projesi kapsaminda düzenlenen festivalde, kadinlarin yilbasina yönelik tasarladiklari keçe, ahsap, resim, seramik, taki, amigurumi, bez bebek, miyuki, keneviçe, cam gibi bir birinden renkli hediyelik ürünler görücüye çikiyor. 31 Aralik’a kadar sürecek festival 13:00 – 20:00 saatleri arasinda ziyarete açik. Kadin örgütlerinin de yer aldigi festivalde her iki günde bir rotasyon ile 320 Potlaçli kadinin el emegi, özel tasarim ürünlerini görmek mümkün.

Yilbasinda sevdiklerine özel hediye vermek isteyenler, bir birinden farkli hediye seçeneklerini görmek için Kadiköy Ali Suavi Sokak’ta Potlaç Yilbasi stantlarini ziyaret edebilir.