Home IconarrowHaberlerarrowRana Beşe’de E-randevu Sistemi Başladı
Kadıköy Güncel

Haberler

Rana Beşe’de E-randevu Sistemi Başladı

cover photo

Egitim Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kadiköy Belediyesi Dr. Rana Bese Saglik Poliklinigi, koruyucu ve tedavi edici saglik hizmetlerini gelistirmek amaciyla çalismalarina bir yenisini daha ekledi. 2009 yilindan beri profesyonel olarak hizmet veren Dr. Rana Bese Saglik Poliklinigi, vatandaslarin daha rahat hizmet alabilmesi için “e-randevu” ve “e-sonuç” uygulamalarini baslatti. Dr. Rana Bese Saglik Poliklinigi’nde muayene olmak isteyenler, poliklinigin web sayfasinda yer alan e-randevu uygulamasini kullanarak randevu alabilecek. Laboratuvar sonuçlarina ulasmak isteyen hastalarin da e-sonuç uygulamasini kullanarak internet üzerinden sonuçlara ulasmasi mümkün olacak.

Rana Bese Saglik Poliklinigi’nde Kardiyoloji ve Diyabet bölümleri olmak üzere Dâhiliye, Göz Hastaliklari, Kadin Dogum, Kulak Burun Bogaz, Cildiye, Agiz ve Dis Hastaliklari ve Psikolojik Danismanlik hizmetleri veriliyor. Poliklinikte ayrica mamografi, kemik yogunlugu ve röntgen cihazlari da bulunuyor. Muayenelerin ücretsiz oldugu Rana Bese Poliklinigi’nde laboratuar ve radyoloji hizmetlerinden de uygun fiyatlara yararlanmak mümkün. 

Rana Bese Saglik Poliklinigi’nde muayene olmak isteyen vatandaslar www.saglikpoliklinigi.org/ web sayfasindan e-randevu uygulamasini kullanarak randevu alabilirler.  

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_rana-ecdc378c-9784-4c7d-b44d-a12ab15a5196.jpg