Home IconarrowHaberlerarrowRize Dernekler Federasyonundan Ziyaret

Rize Dernekler Federasyonundan Ziyaret

Rize Dernekler Federasyonu Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu’nu ziyaret etti

Rize Dernekler Federasyonu Genel Baskani Recep Albayrak, Genel Sekreter Irfan Serdar Yönetim kurulu üyeleri Mümtaz Yildirim, Ali Ak ile Kadin Kollari Baskani Ayse Morgül Kadiköy Belediye baskani Aykurt Nuhoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Ziyarette Nuhoglu’na Rize Dernekler Federasyonu ( RIDEF) kültür yayinlarindan olan  "Rize'nin Yüzü", "Fotograflarla Rize" , "Görünen Köyün Klavuzlari" isimli çalismalar hediye edildi. RIDEF Genel Baskani Recep Albayrak, Nuhoglu’na federasyon çalismalari ve 20 -24 Eylül tarihleri arasinda Maltepe'de gerçeklesecek olan 10. Rize Tanitim Günleri hakkinda bilgi verdi.

Konuklara Kadiköy ve belediye çalismalari hakkinda bilgi veren Aykurt Nuoglu,  Istanbulda yapilan bu tür kültürel etkinlikleri önemsedigini ve desteklediklerini söyledi.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_3365 (Custom)-621f58cd-64bf-4217-bb40-30a37ef1e055.jpg