Home IconarrowHaberlerarrowŞampiyon Fikirtepe’ye Ziyaret
Kadıköy Güncel

Haberler

Şampiyon Fikirtepe’ye Ziyaret

cover photo

Fikirtepe Dumlupinar Spor Kulübü’nü ziyaret eden Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu, basarilarindan dolayi kulüp yönetimi ve futbolculari tebrik etti

 

Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu haftasonunda Kadiköy incelemelerinin bir bölümünü Kadiköy’ün güzide kulüplerinden Fikirtepe Dumlupinar Spor Kulübü’ne ayirdi. 2016-2017 Istanbul 1. Amatör Futbol Ligi’nde elde ettigi basarili skorlarin ardindan sampiyonlugu kazanan Fikirtepe Dumlupinar Kulübü’nü ziyaret eden Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolculari tebrik etti.

19 Subat 2017 Pazar günü öglen saatlerinde kulübün Fikirtepe’deki tesislerine gelen Baskan Nuhoglu’nu Fikirtepe Dumlupinar Spor Kulübü Baskani Yalçin Yalçin, kulüp yöneticileri ve futbolcular karsiladi. Kadiköy Belediye Baskan Yardimcilarindan Keriman Nalbant, Kadiköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Zafer Batar, Kadiköy Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Er, Fikirtepe Mahalle Muhtari Ahmet Gediz’in de bulundugu ziyarette, Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu, Antrenör Adem Senkardes ve Kaptan Mehmet Ustalar’a kulübün basarisindan dolayi plaket verdi. Baskan Nuhoglu, “Fikirtepe Dumlupinar Spor Kulübü’nü sampiyonlugundan dolayi tebrik ederken, bu basariyi Kadiköy’e kazandirdigi ve ilçemizin adini duyurdugu için de kendilerine ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/KH5B1305-f9a142fb-447c-40a1-b76a-399704193d6f.jpg