Home IconarrowHaberlerarrowŞarkılar Sokak Hayvanları İçin
Kadıköy Güncel

Haberler

Şarkılar Sokak Hayvanları İçin

cover photo

Kadiköy Belediyesi sokak hayvanlari için 'Satin alma Sahiplen' temali bir etkinlik düzenleniyor. Sarkici Nicole Rona’nin konser verecegi etkinlikte bir de kermes düzenlenecek.

Sokak hayvanlarinin sayisinin her geçen gün arttigi ve bu hayvanlarin kimi belediyeler tarafindan toplama kamplarina yada ormanlara götürülüp öldürüldügü haberlerinin siklikla karsilasildigi günlerle Kadiköy Belediyesi’nin örnek uygulamalari devam ediyor.

Kedi evi, Kaputa vur, Frene bas gibi kampanyalarla hem sokak hayvanlarinin kendi ortamlarinda yasamini kolaylastirmak için farkindalik kampanyalari yapan Kadiköy Belediyesi  “Satin Alma Sahiplen” kampanyasi ile sokak hayvanlarinin sahiplendirilmesi için çalismalar yapiyor.

 Hayvanlarin birer hediyelik esya gibi satilmasi yerine barinaklarda yada sokaklarda sahiplenilmeyi bekleyen hayvanlarin sahiplenilmesi için daha önce Özge Özpirinçi, Levent Üzümcü, Asli Enver, Özgür Çevik, Ezgi Mola gibi pek çok sanatçinin katildigi kampanyalar düzenleyen belediye etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bu etkinliklerden biri 26 Haziran Pazar günü Kalamis Parki’nda yapilacak.

Kadiköy Belediyesi ve gönüllüler tarafindan düzenlenen “Dostlarina Destek Ver”  adli etkinlikte sokak hayvanlarina dikkat çekilecek.  Sarkici Nicole Rona’nin sokak hayvanlari için bir konser verecegi etkinlikte bir de kermes düzenlenecek.

Tarih: 26 Haziran Pazar

Saat: 15.00-19.30

Yer: Kadiköy Kalamis Parki

 

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/SATIN ALMA SAHIPLEN-2016-FACEKARE 300 - Kopya-862c05ac-0bfa-42ed-85b7-a99e8e44ebba.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/38715-5b5eca40-beb8-42f0-b914-2d8282fcace4.jpg