Home IconarrowHaberlerarrowSODEM'den Kadıköy Belediyesi'ne Ödül
Kadıköy Güncel

Haberler

SODEM'den Kadıköy Belediyesi'ne Ödül

cover photo

Kadiköy Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Dernegi’nin düzenledigi Yerel Yönetim Ödülleri’nde “Demokratik Katilim ve Yönetisim” dalinda IDEA Kadiköy projesiyle ödüle layik görüldü.

SODEM’in bu yil ikincisini düzenledigi “Yerel Yönetim Ödülleri” Zübeyde Hanim Sosyal Tesisinde yapilan bir törenle sahiplerini buldu. Kadiköy Belediyesi’nin geçtigimiz sene hizmete açtigi ortak çalisma alani IDEA Kadiköy “Demokratik Katilim ve Yönetisim” dalinda ödüle layik görüldü. Ödülü Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun elinden aldi.

Ödüle iliskin konusan Aykurt Nuhoglu, "SODEM ödülünü projeleri birlikte ürettigimiz Kadiköylüler adina Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’nun elinden aldim. IDEA Kadiköy her kesime hitap eden bir ortak çalisma alani olarak kamu alaninda ilk ve öncü olma özelligi tasiyor." dedi.

IDEA KADIKÖY

Kadiköy Belediyesi, farkli meslek gruplarindan olan, serbest çalisan veya ofisi olmayanlar ile ögrencilerin mekan arayisina çözüm bularak, ortak çalisma alani IDEA Kadiköy’ü geçen sene hizmete açti. Amaci ortak çalisma kültürü olusturmak, farkli meslek gruplarindaki insanlari bir araya getirmek ve ofisi olmayan çalisanlara kolaylik saglamak olan IDEA Kadiköy ile sosyal fayda odakli çalismalarin temellerinin atilmasi amaçlaniyor.