Home IconarrowHaberlerarrowSS Kitabıyla Gündeme Damga Vuran Terkoğlu Ve Pehlivan, Kadıköy’de Okurlarıyla Buluşacak
Kadıköy Güncel

Haberler

SS Kitabıyla Gündeme Damga Vuran Terkoğlu Ve Pehlivan, Kadıköy’de Okurlarıyla Buluşacak

cover photo

Baris Terkoglu ve Baris Pehlivan'in “Aslinda Neyi Seçecegiz?” söylesisi Caddebostan Kültür Merkezi’nde!

Yeni çikan kitaplari SS ile Türkiye gündemine damga vuran Baris Terkoglu ve Baris Pehlivan, 8 Nisan Cumartesi saat 14.00’te Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek söylesi ve imza gününde okurlariyla bulusacak.

Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari ve Kadiköy Belediyesi Kitabevi tarafindan gerçeklestirilen söylesilerle Türkiye’nin en önemli gazeteci ve yazarlari, okurlariyla bulusmaya devam ediyor. Caddebostan Kültür Merkezi’nde yarin gerçeklestirilecek söylesinin konusmacilari ise gündeme damga vuran haber ve kitaplariyla gazeteciler Baris Terkoglu ve Baris Pehlivan. “Aslinda Neyi Seçecegiz” basligiyla düzenlenen söyleside Terkoglu ve Pehlivan, seçime sayili günler kala siyasi iktidarin ve toplumsal muhalefetin gündemini tüm gerçekligiyle masaya yatiracak. 

Baris Terkoglu ve Baris Pehlivan’in yeni kitaplari 'SS' de Kirmizi Kedi Yayinevi etiketiyle 7 Nisan Cuma günü raflardaki yerini almisti. Gazeteciler Pehlivan ve Terkoglu, çiktigi ilk günden çarpici bilgi ve belgeleriyle gündem yaratan kitaplari SS’nin de ilk imza gününü yarin söylesinin ardindan Caddebostan Kültür Merkezi’nde bulunan Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari'nda gerçeklestirecek.  Katilimin ücretsiz oldugu “Aslinda Neyi Seçecegiz?” baslikli söylesi ve imza günü, 8 Nisan Cumartesi saat 14.00’te baslayacak.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/söylesi_ckm_8_nisan_2023-89e7fbed-4e27-4148-98a0-97d02cfef62c.jpeg