Home IconarrowHaberlerarrowSüreyya Operası’nda Kahve Konserleri
Kadıköy Güncel

Haberler

Süreyya Operası’nda Kahve Konserleri

cover photo

Süreyya Operasi’nda Kahve Konserleri

Süreyya Operasi, yeni yilin gelmesiyle birlikte Pazar sabahlari kahve konserlerine basliyor. Kadiköy Belediyesi ve Kurukahveci Mehmet Efendi isbirligiyle gerçeklesecek konser her Pazar saat 11.00’de Süreyya Operasi’nda.

Kadiköy Belediyesi’nin kahve kültürünün en eski temsilcilerinden Kurukahveci Mehmet Efendi ile birlikte düzenledigi Kadiköy Belediyesi Süreyya Operasi Kahve Konserleri serisinin ilki 9 Ocak’ta Istanbul Oda Orkestrasi ile basliyor. Açilis konserinde Oguzhan Kavruk yönetimindeki orkestra, genç Italyan piyanist Pietro Bonfilio’ya eslik edecek ve programda Beethoven’in 5 numarali ‘Imparator’ konçertosu ile Josef Suk’un serenadi yer alacak. Her ay bir orkestra ve oda müzigi konserleri ile devam edecek serinin keman ve piyano resitalinde genç piyanist Ilyun Bürkev 16 Ocak’da, Can Özhan - Çagdas Özkan 23 Ocak’ta, Ozan Akkol - Ece Sözer 30 Ocak’ta sahne alacak.

Kurukahveci Mehmet Efendi’nin 150. yil kutlamalari kapsaminda katki sagladigi Kahve Konserleri’nin biletleri Süreyya Operasi gisesinden ve bilet.kadikoy.bel.tr adresinden temin edilebilir.