Home IconarrowHaberlerarrowTime Out İstanbul'dan Süreyya Operası'na Ödül

Time Out İstanbul'dan Süreyya Operası'na Ödül

Time Out Istanbul yazarlari, okuyuculari, semt elçileri, mahalle sakinleri ve mekân sahiplerinin katkilariyla hazirlanan ve 39 ilçenin en sevilen mekanlarinin seçildigi LOVE ISTANBUL yarismasinda, Kadiköy Belediyesi Süreyya Operasi ödüle layik görüldü.

Yeme, içme, kültür sanat ve etkinlik gibi birçok kategoriden olusan LOVE ISTANBUL ödüllerinde ‘Kent Simgesi’ kategorisinde Beyoglu’ndan Galata Kulesi ve Kadiköy’den ise Süreyya Operasi ödül aldi. Çiragan Palace Kempinski'de düzenlenen törende Kadiköy Belediyesi adina ödülü Kültür Sosyal Isler Müdürü Alisan Çapan aldi.

LOVE ISTANBUL yarismasi kapsaminda Sariyer Atatürk Arboretumu, Beyoglu Rahmi Koç Müzesi, IKSV Salon, Beykoz Cam Ocagi gibi Istanbullularin sevilen mekanlarinin yani sira, yeme içme kategorisinde öne çikan kurumlara da ödül verildi.