Home IconarrowHaberlerarrowÜcretsiz Film Gösterimleri Sürüyor
Kadıköy Güncel

Haberler

Ücretsiz Film Gösterimleri Sürüyor

cover photo

Kadiköy Belediyesi Kültür Merkezlerinde ücretsiz film gösterimleri devam ediyor. Nisan ayinda Yeldegirmeni Sanat’ta Avrupa sinemasi, Baris Manço Kültür Merkezi’ndeyse IFSAK kisa film seçkisi ücretsiz olarak izleyiciyle bulusuyor

Yeldegirmeni Sanat’ta Kadiköy Belediyesi ve Fransiz Kültür Merkezi ortakligi ile en yeni Fransiz filmlerinden örnekler izleyicisiyle bulusuyor. Nisan ayi boyunca her pazartesi gösterilecek film programi söyle:

4 Nisan / Pazartesi - 19.30 

Au Galop - An Meselesi

Ada, huzurlu bir hayati, evlenmek üzere oldugu çok sevdigi bir sevgilisi olan bir kadindir. Tüm bu hayati, kendisinden yasça büyük yazar Paul ile tanistiktan sonra degismeye baslayacaktir.

11 Nisan / Pazartesi - 19.30 

Hippocrate -Hipokrat

Thomas Lilti, prömiyerini Cannes Film Festivali’nde gerçeklestirdigi ikinci uzun metraj filmi Hipokrat’ta, babasinin çalistigi hastanede stajyer doktor olarak ise giren Benjamin’in yasadigi komik ve dramatik olaylari anlatiyor.

18 Nisan / Pazartesi - 19.30

Mobile Home - Hareketli Ev

Sehirdeki isinden ve sevgilisinden ayrilan Simon, dogdugu köye geri döndü ve orada çocukluk arkadasi Julien ile yeniden baglanti kurdu. Otuzlu yaslardaki iki aylak, gençlik hayallerini gerçeklestirmeye karar verdi: macerali yollara çikip mevsimlik islerde çalismak...

25 Nisan / Pazartesi - 19.30 

Tristesse Club

Tristesse Club izlerken; hazine avlarini ve eski Porscheleri ile dikkatleri çeken bir cenaze alayini karsinizda bulacaksiniz. Olmayan bir kiz kardesin yer aldigi filmde; babalarinin ölümü üzerine cenaze törenine hazirlanan kardeslerin basinda geçen olaylara tanik olacaksiniz. Filmin komedi dolu dakikalari da bu esnada izleyicilerin karsilarina çikiyor.

KISA FILMLER BMKM’DE

IFSAK Kisa Film Festivali basladigi günden bugüne ulusal düzeyde düzenliyor ve ülkemizdeki birçok kisa film etkinligine örnek teskil ediyor. Bu yil 21. düzenlenen IFSAK Kisa Film Festivalindeki filmler Kadiköy Belediyesi Baris Manço Kültür Merkezinde izleyicisiyle bulusuyor. Nisan ayi boyunca her Sali saat 20.00’den itibaren kisa filmleri ardi ardina izlemek mümkün.

KOLEKTIF MUHABBET

Kisa Film Kollektifi de 16 Nisan Cumartesi 14.00- 15.00 arasi Baris Manço Kültür Merkezi’nde kisa animasyon seçkisini sunacak. Ardindan da Anima Istanbul ekibiyle Kötü Kedi Serafettin’in yapim süreci ve karakter tasarimi üzerine bir söylesi gerçeklestirilecek.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/6-kadikoyde_ucretsiz_filmler (2)-95e29726-889a-4d0f-a8b6-5d73f5469210.jpg