Home IconarrowHaberlerarrowUluslararası Footvolley Turnuvası Üçüncü Etabı Türkiye’de Oynanacak
Kadıköy Güncel

Haberler

Uluslararası Footvolley Turnuvası Üçüncü Etabı Türkiye’de Oynanacak

cover photo

Uluslararasi Footvolley Turnuvasi’nin Gürcistan ve Bakü’den sonra 3’üncü etabi Türkiye’de oynanacak. Turnuva 9 – 10 Ekim tarihlerinde Kadiköy Kalamis Atatürk Parki’ndaki plaj voleybolu sahalarinda gerçeklesecek.

Kadiköy Belediyesi, Uluslararasi Worldwide Federasyonu ve Ayak Tenisi Federasyonu isbirligiyle düzenlenen turnuva Gürcistan ve Bakü’den sonra Türkiye’de oynanacak. Kalamis Atatürk Parki’nda 9 – 10 Ekim tarihlerinde oynanacak turnuvada Erkekler ve Kadinlar klasmanlarinda 12 ülkeden 22 takim yarisacak.  Türkiye, Azerbaycan, Avusturya, Belarus, Ukrayna, Iran, Moldova, Litvanya, Rusya, Kazakistan, Israil ve Pakistan’dan toplam 57 sporcu kiyasiya mücadele edecek.

Sporun her dalini ilçeye getiren ve “Daha Spor Daha Çok Kadiköy” sloganiyla çalismalarini sürdüren Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün yürüttügü turnuvada madalya ve kupanin yanisira birinciye 500 Euro, ikinciye 300 Euro ve üçüncüye 100 Euro para ödülü verilecek. Bu hafta sonu saat 09.00 – 18.00 saatleri arasinda oynanacak ve renkli görüntülere sahne olacak turnuvanin bir sonraki etabi Dubai’de gerçeklesecek.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/footvolley_kare300-1cfa3bdf-7948-4619-a289-c2570fa1ee75.jpg